Spor

Elazığ'dan spor gelişmeleri ve Elazığspor haberleri elaziggundem.com'da!

Spor Haberleri

Elazığ İl Özel İdare'nin kader maçı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 21. haftasında Elazığ İl Özel İdare, B. Kayseri Basketbol ile deplasmanda karşılaşacak.

Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor

Elazığspor, Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Uzat Elini, Yaşasın Elazığspor!

Elazığspor Kulübü, takıma maddi destek sağlanması amacıyla SMS kampanyası başlattı.

Elazığ Karakoçan FK için kritik haftalar

TFF 3. Lig 2. Grup’ta son olarak evinde Kalecik FK’yi 1-0 yenerek ateş hattında rahat bir nefes alan HD Elazığ Karakoçan FK'yı birbirinden kritik 10 maç bekliyor.

Ülkemizi Elazığlı Gizem Özer temsil edecek

U22 Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Elazığ Belediyesi sporcusu Gizem Özer, Hırvatistan'a uçtu.

Rakip sahayı terketmişti, Fırat Üniversitesi GSK hükmen galip

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup 14. haftasında oynanan ve misafir takımın sahadan çekilme kararı nedeniyle ertelenen D. Fırat Üniversitesi GSK-Karlıova Yıldırımspor maçı, Elazığ ekibi lehine 3-0 hükmen tescil edildi.

Elazığ'ın Perileri'nin maçı ertelendi

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olumsuz hava koşullarından dolayı aldığı karar gereği B. Kayseri Basketbol-Elazığ İl Özel İdare maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Fırat Üniversitesi'nden büyük başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında Fırat Üniversitesi (FÜ) kadınlarda 1'i gümüş 3'ü bronz almak üzere toplamda 4 madalya alırken erkekler ise takım halinde Türkiye 2'ncisi olundu.

BAL'da Elazığ derbisi ertelendi

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grubun 15. haftasında oynanması gereken Elazığ derbisi bir hafta ertelendi.

Elazığspor ve HD Elazığ Karakoçan'ın maçları ertelendi

TFF, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de bu hafta oynanması planlanan maçların 1 hafta kaydırıldığını açıkladı. Ayrıca Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi, Kadınlar 2. Lig ve BAL müsabakaları da bir hafta kaydırıldı.

Başkan Şerifoğulları, Elazığspor'u Kahta'da yalnız bırakmadı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor'un deplasmanda oynadığı Kahta 02 Spor maçını tribünden izledi ve maç sonu futbolculara prim sözü verdi.

Elazığspor'dan hayati galibiyet!

Elazığspor, deplasmanda karşılaştığı kendisi gibi kümede kalma savaşı veren Kahta 02spor'u tek golle geçerek hayati bir galibiyete imza attı.

Elazığ Karakoçan'dan kritik galibiyet

Mavi-Beyazlı ekibimiz, kritik maçta Kalecik FK'yı mağlup etti ve küme düşme hattında altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ'da yapılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın girişimleri sonucu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nın Elazığ'da yapılacağı bildirildi.

Şampiyon sporcular Vali Toraman ile bir araya geldi

Kütahya'da yapılan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda 7 madalya çıkaran Elazığlı sporcular Ali Özyalçın ve Siraç Efe Özyalçın, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.

Elazığspor, 20 futbolcuyla Adıyaman'da

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 26. haftasında Kahta 02 Spor'la deplasmanda oynayacağı maç için Adıyaman'a gitti.

Hentbolcu kızlarımız dolu dizgin devam ediyor

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 15. hafta maçında Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, evinde karşılaştığı maçta Yozgat Aile Sosyal Politikalar SK'yı 31-30 mağlup etti.

Elazığlı kadın güreşçi Türkiye ikincisi oldu

Yozgat'ta yapılan Okul Sporları B Gençler Türkiye Şampiyonasında Elazığlı güreşçi Evindar Demirbağ 58 kiloda Türkiye 2.'si oldu.

Sakatlanan kaleci, yedeği olmadığı için 65 dakika sahada kaldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 14. haftasında oynanan Elazığ Yolspor-Bismil 21 Sportif Faaliyetler maçında sakatlanan Diyarbakır ekibinin kalecisi Mehmet Yahya Demirel (19) yedeği olmadığı için 65 dakika sahada olmak zorunda kaldı.

Toplam 1402 haber.