Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Ekmeğini pirinç tanelerinden kazanıyor

Elazığ’da 26 yaşındaki el sanatları ustası Ersin Celayır, büyük bir özveriyle pirinç tanelerinin üzerine isim yazarak ekmek parasını kazanıyor.

Özel Harekat Şube Müdürü Eren, Senegal'de şehit oldu

Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Senegal ziyareti esnasında şehit oldu.

Kebanlı Zahide Nine, 30 kediye birden bakıyor

Elazığ'ın Keban ilçesinde yaşayan 76 yaşındaki Zahide nine, sokakta yaşayan 30’a yakın kediye evinin bahçesinde çocuk gibi bakıyor.

Elazığ'da çiftler nikah için 22.02.2022 tarihini seçti

Elazığ’da nikah tarihlerini 22.02.2022 tarihine denk getirerek özel ve akılda kalıcı bir tarih yapmak isteyen çiftler, evlendirme salonlarında yoğunluk oluşturdu. Özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşayan çiftler, akrabalarının ve arkadaşlarının huzurunda 'evet' dedi.

Yavru kedinin müşteriyle sevimli halleri gülümsetti

Elazığ’da bir pet shopta bulunan yavru bir kedi ile müşterinin sevimli halleri gülümsetti.

Dede ve torunlar camide buluştu

Elazığ'da bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘Haydi Çocuklar Camiye’ yarışmasının ödül töreni düzenlendi. 7’den 70’e her yaştan katılımcının olduğu tören, renkli anlara sahne oldu.

Kış mevsimi nedeniyle yaban hayvanları unutulmadı

Elazığ’da kış mevsimi nedeniyle yüksek rakımlı bölgelere yaban hayvanları için yem bırakıldı.

Kömürhan Köprüsü, günbatımı ile eşsiz görüntüler oluşturdu

16 şehri birbirine bağlayan, Eyfel Kulesi'nde kullanılan çelik miktarına eşit olan 7 bin ton çelik kullanılan ve aynı zamanda dünyada orta açıklığı ile 4. sırada yer alan Kömürhan Köprüsü, günbatımı ile eşsiz görüntüler oluşturdu.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Elazığ’da unutulmadı

2015 yılında Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Elazığ’da anma programı düzenlendi.

Bu ilçemizde alabalığın 23 çeşit yemeği yapılıyor

Türkiye'de alabalık üretiminde ve ihracatında ilk sıralarda yer alan Elazığ'ın Keban ilçesi, hem göze hem mideye hitap ediyor. Özellikle alabalığın 23 çeşit yemeğinin yapıldığı ilçenin, yurtiçi ve yurtdışından dört mevsim ziyaretçisi eksik olmuyor.

Kuzuların anneleri ile buluşması yürekleri ısıttı

Elazığ’da baharın habercisi kuzuların anneleri ile buluşması hem yürekleri ısıttı hem de renkli görüntüler ortaya çıkardı. O anlar dron ile görüntülendi.

Bakanlık Migros'a soruşturma başlattığını duyurdu

Migros işçilerinin eylemi sonuç verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Migros çalışanı işçilerin şikayetleri ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İstifa öncesi başka işe girmek suç değil

Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, istifa öncesi başka bir iş ayarlamanın yasaya aykırı olmadığına hükmetti.

İpek Yolu'na Kalite Belgesi!

Elazığ’da faaliyetlerini sürdüren İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında 'Kalite Belgesi' sürecini tamamlayarak AB akreditasyonuna sahip Avrupa’nın en büyük gençlik merkezi oldu.

Baharın müjdecisi Nevruz Çiçeği Şubat ayında açtı

Anadolu dağlarında, baharı simgeleyen ve genellikle Mart ayında görülen Nevruz Çiçekleri, bu yıl Şubat ayında Baskil’de boy göstermeye başladı.

Elazığ Beşir Derneği'nden Afganistan’a yardım eli

Beşir Derneği Elazığ il temsilciği Afganistan’da yaşanan olumsuzluklardan dolayı vatandaşlara giysi malzemesi gönderdi.

KDV denetimleri yapan zabıtalar uyardı!

Gıda ürünlerindeki yüzde 8'lik KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesinin ardından Elazığ'da zabıta ekipleri, zincir marketlerde indirimin ürünlere yansıtılıp yansıtılmadığını denetledi.

Adını 'Rıfkı' koydukları kuzuyla bebek gibi ilgileniyorlar

Elazığ’da erken doğum sonrası annesini kaybeden kuzu Gündoğan ailesinin maskotu oldu. Kuzuya 'Rıfkı' ismini veren aile, hayvana bebek gibi bakıp biberonla besliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Başkan Şerifoğulları hemen faaliyete geçirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında' belediye başkanlarına 'Su tüketim bedelindeki KDV oranından yüzde 7 indirim yapın' açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde sudaki KDV oranında yüzde 7 indirim yaptıklarını açıkladı.

Toplam 3088 haber.