Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Başkan Şerifoğulları: Yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandırıyoruz

Şehrin dört bir yanında sürdürdükleri çalışmalarla şehrin gelişimine değer katmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bir yandan şehrimizin sorunlarını bir bir çözüme ulaştırıyoruz, bir yandan da yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandırıyoruz' dedi.

WhatsApp'a yeni son görülme özelliği geliyor

Whatsapp, yeni gizlilik özelliklerini hayata geçiriyor. Artık son görülme özelliği kişiler için ayrı ayrı uygulanabilecek.

Baharla birlikte yaban domuzları da ortaya çıktı

Elazığ'ın Maden ilçesinde baharla birlikte yavru yaban domuzları görünmeye başladı.

Bu yılki Ramazan ayında Elazığ'da trafik kazalarında yüzde 50 düşüş oldu

Her yıl Ramazan ayında trafik kazalarında ortalama yüzde 50 artış gözlenirken, bu yıl yüzde 50 düşüş olduğunu belirten İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, 'Bunun nedenlerinden bir tanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun trafik konusundaki hassasiyetidir. Bir diğer neden de ekiplerin aralıksız yürüttüğü denetimlerdir' dedi.

Sivrice'de göl manzaralı deprem konutları tamamlandı

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı. Depremzede vatandaşlar yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Baskil'de zirai don nedeniyle hasar tespit çalışması yapıldı

Elazığ'da hava sıcaklığının eksinin altına düşmesi nedeniyle yaşanan zirai don nedeniyle hasar tespiti için çalışma başlatıldı.

Kitap müzayedesinin geliri, okul kütüphanesine harcanacak

Elazığ'da ilk defa Elazığ Turizm ve Kültür Tanıtma Derneği (ETUDER) tarafından düzenlenen müzayedede satışı gerçekleştirilen 80 kitaptan elde edilen gelirle bir köy okulunun kütüphanesi yapılacak.

Genç yetenekler iş başında

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan Dene Yap Atölyesinde 36 aylık eğitim sürecinde, 14 hafta sonucunda gerçekleştirilen Nesnelerin İnterneti ve Elektronik Programla Proje şenliğinde, genç yetenekler hünerlerini sergiledi.

Mısır akbabası tedavi altına alındı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yorgun halde bulunan Mısır akbabasının tedavisi Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesinde devam ediyor.

Elazığ Belediyesi larva ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, larva ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Evlatlarına otizm tanısı konulan çift, vakıf kurarak hayatlarını otizmli bireylere adadı

Elazığ'da yaşayan Emre ve Selma Alimoğlu çiftinin çocuklarına 6,5 yıl önce otizm tanısı konuldu. Hayatlarını çocuklarına adayan Alimoğlu çifti, kurdukları vakıfla da otizmli çocukların daha iyi bir eğitim almalarına öncülük etmeye başladı.

Elazığ'da Bitki Sağlığı Uygulama Toplantısı düzenlendi

Elazığ'da bitkisel üretimde kalitenin artırılması, ürün kayıplarının azaltılması için üreticilere bitli sağlığı hakkında bilgiler verildi.

Yaban domuzunu gördü 'Pijamalarını giymiş' söylemi ile kahkahaya boğdu

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde vücudunda çizgiler bulunan yaban domuzunu gören vatandaş cep telefonuna sarıldı. Kayıt sırasında hayvanın peşinden koşan ve 'Pijamalarını giymiş' ifadesini kullanan vatandaş, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Başkan Çadırcı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık belde sakinlerinin kapılarını çalarak hasta vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ'da çiçek açan kaysı ağaçlarını don vurdu

Elazığ'da, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeni ile çiçek açan kayısı ağaçlarını don vurdu.

Aday sürücülere son ders jandarmadan

Elazığ'da jandarma ekipleri, Aday Sürücülere Son Ders Jandarmadan Projesi çerçevesinde sürücü adaylarına eğitim verdi.

Tellere takılan dağ keçisi kurtarıldı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir bahçenin tel örgülerine takılan dağ keçisi, vatandaş tarafından kurtarıldı.

Elazığ'da 'Çiriş' ve 'Kenger' otu, tezgahlardaki yerini aldı

Elazığ'da baharın gelmesiyle birlikte dağların yüksek kesimlerinde yetişen ve şifa kaynağı olarak bilinen 'Çiriş' ile 'Kenger' otu, tezgahlardaki yerini aldı.

Elazığ'da yaralı akbaba tedavi altına alındı

Elazığ'da yaralı halde bulunan akbaba tedavi altına alındı.