Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

DATÜB Genel Sekreteri Uçar, Ahıska Türkleri ile bir araya geldi

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleriyle bir araya geldi.

Yeni doğan buzağının kafatası ve gözleri yok

Elazığ'da dünyaya gelen gözleri olmayan ve kafatası oluşmamış buzağı, görenleri hayrete düşürdü.

Siraz'ın akıntıya karşı göçü sürüyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesi Hazar Gölünde yaşayan siraz balığının, üreme döneminde göle dökülen Kürk Çayı'na yumurta bırakmak için suyun tersine yüzerek yaptığı zorlu yolculuk ilgi çekiyor.

Uluova'da yılın ilk örtü altı çilek hasadı başladı

Elazığ'da örtü altında yetiştirilip yılın 10 ayı hasadı yapılan çilek bahçesinde hasat başlarken, çiftçiler bu seneki fiyatlardan dolayı oldukça mutlu.

DATÜB heyeti Elazığ'da

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, Elazığ'a geldi. Genel Sekreter Uçar ve heyet ilk olarak Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Alacakaya'da dev yılan paniği

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde yaklaşık 3 metre uzunluğundaki yılan, paniğe neden oldu.

Elazığ'da özel birey asker olmanın gururunu yaşadı

Elazığ'da yaşayan özel birey Saadettin Can, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törenle bir günlük temsili askerlik yaparak, asker olmanın gururunu yaşadı.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimize yepyeni değerler kazandırıyoruz

Elazığ'ın gelişimine değer katacak projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Fiziki çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerimizle de şehrimize yepyeni değerler kazandırıyoruz' dedi.

Elazığ Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi vatandaşların daha rahat bir yaz mevsimi geçirmeleri için kent genelinde periyodik ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da çiftçilere 20 bin ipekböceği larvası dağıtıldı

Elazığ'da ipekböcekçiliğini desteklemek ve geliştirmek için hayata geçirilen proje çerçevesinde üreticilere ücretsiz 20 bin ipekböceği larvası ile 50 bin dut fidanı dağıtıldı.

Dali'ye ait olduğunu iddia ettiği tabloyu 5 milyon Euro'ya satışa çıkardı

Elazığ'da yaşayan İbrahim Solmaz, antikacı arkadaşından satın aldığı tablonun Salvador Dali'ye ait olduğunu iddia etti. Solmaz, tabloyu 5 milyon Euro'ya satışa çıkardı

Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu

Elazığ'da meteorolojinin uyarısının ardından sağanak yağış etkili oldu.

'Çocuk Trafik Eğitim Parkı' protokolü İpek Yolu'nda imzalandı

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, Elazığ İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerine devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Ulukent Mahallesi’nde yapılacak olan 'Çocuk Trafik Eğitim Parkı' protokolü imza törenine ev sahipliği yaptı.

Halk Eğitim Merkezi'nden Türk Halk Müziği Konseri

Elazığ'da Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından verilen Türk Halk Müziği Konseri katılımcıları mest etti.

Gerçekleştiremediği hayalini yaptığı maket trenlerde yaşatıyor

Elazığ'da 3 yaşından beri tren istasyonundan çıkmayan ve en büyük hayali Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları'nda (TCDD) çalışmak olan Adil Bilgin, şimdilerde minyatür trenler yaparak bir nebze olsun hayalini yaşatıyor.

Elazığ baharla birlikte rengarenk görünüme kavuşuyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kadın ekipleri tarafından kaldırım, sokak ve refüjlerine çiçek dikimi gerçekleştiriliyor. Kadın eliyle güzelleşen kent, baharla birlikte rengarenk bir görünümü kavuşuyor.

Çemişgezek'te ters laleler görsel şölen sunuyor

Çemişgezek'te yüksek dağlarda çıkan ve ağlayan gelin olarak bilinen ters laleler görsel şölen sunuyor.

Jandarma ekipleri içleri ısıttı

Elazığ'da köy okulunda jandarma görevlilerinin çocuklarla oyun oynaması içleri ısıttı.

Başkan Şerifoğulları: Kampanya ciddi oranda karşılık bulacaktır

Gönül Belediyeciliği ilkesi ile çıktıkları yolda sadece gözle görülür projelerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarla da hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizde yaşayan her canlının huzurunu tesis etmek bizlerin en asli görevidir. Bu doğrultuda can dostlarımız için başlattığımız kampanya hayvanseverler tarafından ciddi oranda karşılık bulacaktır' dedi.