İpek Yolu'na Kalite Belgesi!

Elazığ'da faaliyetlerini sürdüren İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında 'Kalite Belgesi' sürecini tamamlayarak AB akreditasyonuna sahip Avrupa'nın en büyük gençlik merkezi oldu.

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Avrupa'nın en büyük gençlik merkezi statüsüne kavuştu.

Avrupa'nın en büyük çocuk ve gençlik çalışmaları merkezi olan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Dayanışma Programı kapsamında "Kalite Belgesi" sürecini tamamladı.

Bu kapsamda İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi; lider, destekleyen ve ev sahibi statüsünde kalite belgesi alarak projelerine devam edecek.

Böylelikle Elazığ'da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi artık AB akreditasyonu sahip ve Avrupa'nın en büyük gençlik merkezi oldu.

VALİ TORAMAN'DAN TEBRİK MESAJI

Kalite belgesini alan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'ne tebrik mesajı yayımlayan Elazığ Valisi Dr. Toraman, “Tebrikler İpek Yolu” diyerek bu başarıyı kutladı.

Tebrikler İpek Yolu… pic.twitter.com/LAHSVhnChC — Ömer Toraman (@omertoraman25) February 18, 2022

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR